Over TH BETON

TH Beton maakt deel uit van de Heezen Bedrijven, een organisatie die met 9 werkmaatschappijen en meer dan 200 medewerkers actief is in de bouw- en vastgoedsector. TH Beton heeft veel ervaring en opereert geheel zelfstandig, maar wel met een gezamenlijke visie dat een integrale aanpak van projecten het beste eindresultaat oplevert. Vanuit onze hoofdvestiging in Eindhoven verlenen we diensten en realiseren we projecten op het gebied van betonwerken en prefab betonproducten. Door heel Nederland, en soms ook in het buitenland.

U kunt voor alle denkbare betonwerken bij ons terecht. Van kleinschalig onderhoudswerk aan betonvloeren ten behoeve van renovatie- en nieuwbouwprojecten tot de complete aanleg van vloeistofdichte betonvloeren met prefab betonnen scheidingswanden voor op- en overslag op bedrijfsterreinen. 

Behalve voor het onderhouden, verbeteren en aanleggen van betonwerken kunt u ook bij ons terecht voor de levering en het aanbrengen van stapelblokken, anti-parkeerelementen, erfverhardingsplaten en keerwanden .

Bij onze werkzaamheden is een mix van kwaliteitsbesef, de toepassing van de
juiste materialen, een goede planning, correcte begrotingen en de inzet van vakmensen een vereiste. Hiervan kunt u op aan bij TH Beton!

Opdrachtgevers
Met onze dienstverlening richten wij ons op vastgoedeigenaren, bouwbedrijven, industriële ondernemingen, op- en overslagbedrijven en de particuliere markt. Deze opdrachtgevers kunnen rekenen op 24/7 beschikbaarheid en een pragmatische aanpak, van advies tot en met aanleg. 

  • Monoliet afgewerkte bedrijfsvloeren
  • Vloeistofdichte betonvloeren
  • Staalvezel gewapende betonvloeren
  • Traditioneel gewapende betonvloeren
  • Revitalisatie van betonvloeren
  • Aanbrengen van ruwe gestorte betonvloeren
  • Druklagen op kanaalplaat vloeren